De kunst van het beheersen of het beheersen van de kunst


fewebCertified Public Controllers hebben twee jaar na de beëindiging van hun studie een verplichting tot permanente educatie (PE): een verplichting om in drie jaar 120 punten (uren) aan relevant onderwijs te besteden. Het Zijlstra Center biedt een PE programma dat controllers in staat stelt in drie jaar tijd 120 PE punten te behalen. Actuele thema’s op het gebied van Public Control , Audit en Governance worden door vooraanstaande hoogleraren, docenten en trainers behandeld in de vorm van cursusdagen, congressen en seminars.

Met op maandag 25 april ….

“Sprekers uit de hoek van kunstacademie, muziek, architectuur, sociale publieke kunst of musea  Is de dirigent niet de optimale beheerser van gedrag? Met één stokje 100 man aansturen? Of juist de architect die door inrichting en vormgeving ons gedrag bepaalt ? Wat komt er kijken bij het maken van een kunstwerk dat sociale interactie ten doel stelt? Hoe komt een cabaretier ‘in control’ over een grap? Wat maakt een museum een goed museum ? Welke lessen kunnen we als managers, controllers en auditors trekken samen met kunstenaars over beïnvloeden van gedrag zonder rapportages, incentives en notities maar met repeteren, voorbereiden, uitvoeren, timing, kleuren, ruimte, vormen en aandacht.”

Jacco van Uden verzorgt een lezing….

LEES MEER

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s