Organisatire: nieuwe opleiding slaat brug tussen bedrijfskunde en kleinkunst


 

ArsManageria022018De Rotterdam School of Management (RSM) en de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie (ATKA) slaan de handen ineen met de nieuwe Interfaculteit Organisatire. De protesten zijn fel maar de opleiding zit nu al stampvol.

Lees het interview met Priimo Huhtikuu, de man achter Organisatire: “Soms kun je direct aan de slag met de organisatieverandering, soms moet je wekenlang Moslimgrappen maken om het vertrouwen van medewerkers te winnen.”

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s